Best practices
Hoe vertaalt ons engagement zich naar de praktijk? Je leest het hieronder. Elk verhaal belicht hoe onze leden aan een gezondere toekomst werken: stap voor stap, product voor product.

Naar een duurzaam voedingspatroon met Alpro

Cora

Voor Danone is kiezen wat je eet en drinkt, kiezen voor de wereld waarin je wil leven

Vandemoortele werkt aan een smaakvolle, groene en inclusieve toekomst

“Iedereen heeft soms een beetje volkoren nodig”

Belgische zuivelindustrie vermindert toegevoegde suikers met 15%

Colruyt group

Danone engageert zich om verder te gaan dan de WHO-aanbeveling

BENEO Wijgmaal opent extra productielijn voor rijstzetmeel

Evenwichtige tussendoortjes met Céréal

Een voedzame toekomst met Greenyard

Eerste plantaardige burger uit Wallonië is een feit

Delhaize

Je favoriete ALDI-producten, nu met een nóg betere voedingswaarde!
Food n’Joy innoveert met meer evenwichtige desserts en een bio-gamma

Carrefour

Nog eens 7% minder suiker in frisdranken tegen 2025

GEZONDE EN LEKKERE PRODUCTEN BIJ LIDL

Evenwichtige koekjes van Ceval in nieuw en kleurrijk jasje

Volkorenbrood schittert in België en Nederland

PepsiCo moedigt de evenwichtige keuze aan

Patroba Family Bakers: kraakvers en gezond brood met een hoge voedingswaarde

What's Cooking? zet in op plantaardige en duurzame voeding

Danone: water met een smaakje, zonder suiker

Jumbo
Een nieuw melkdrankje zonder toegevoegde suikers voor Joyvalle

Innovatie voor een gezondere levensstijl met Puratos

Imagocampagne toont de gezonde waarde van brood

Drie manieren waarop Coca-Cola haar consumenten wil helpen om een gezonder leven te leiden

SPAR

Fuji Oil halveert hoeveelheid verzadigd vet in producten in specifiek gamma

Brasserie Val-Dieu maakt crackers van bierdraf

Point Chaud
Nestlé zet in op transparantie en strengere marketing naar kinderen

Meer vezels, minder suiker met Ceval